אינטרנט למתווכים, אתר אינטרנט למתווכי נדל"ן, אתר תדמיתי למתווכים, אתר נדל"ן
This page was last updated: July 24, 2011
Nadlanline פרטים על צוות המתווכים , המשפטנים ואחרים כאן
תוצאות מבחן המתווכים
מאגר הבחינות הגדול ביותר כולל פתרונות לקבלת רישיון תיווך
מאגר הבחינות הגדול ביותר כולל פתרונות לקבלת רישיון תיווך
50 סרטי הדרכה על תיווך והשקעות נדל"ן - אתה חייב לראות את זה
Tell a friend about this page
המכללה לנדל"ן מפעילה קורסים ברמת גן, רחובות, רעננה, חדרה, באר שבע, חיפה, ירושלים - צלצל עכשיו : 09-9577714
האינטרנט ותיווך הנדל"ן
כלים אינטרנטים לשיווק נדל"ן
כללים להקמת אתר נדל"ן למתווכים
שיווק מפה לאוזן של מתווכים

 

 

אתר אינטרנט למתווכים בנדל"ן

 

חלקו של המידע המפורסם כאן מבוסס על מידע מקורי שניתן כסיוע לעסקים קטנים ע"י חברת מיקרוסופט יתר המידע הוסף כהתאמה מיוחדת למתווכים וליועצי נדל"ן.

 

 

1.  הגדר מטרה, מראה ותחושה לאתר.


התחל את תכנון האתר בהערכת אתרים אחרים שנבנו על ידי גורמים אחרים מהתחום העסקי שלך. ברר מה יעיל ומה לא. שאל את עצמך את השאלות הבאות:

  • מה אומרים על העסק שלי רכיבי העיצוב, השימוש בגרפיקה וצבע ונימת הטקסט?
  • האם האתר מאפשר גישה נוחה למידע שרוב הלקוחות רוצים לקבל מיד?
  • האם יש סיבה לשוב ולבקר באתר? האם יש סימנים לכך שהמידע בו מתעדכן בקביעות?

בדיקה באתרי אינטרנט אחרים תסייע לך להתמקד במה שאתה רוצה להשיג באמצעות האתר שלך.

2.  צור סקיצה של האתר.


לאחר שקיבלת תחושה לגבי המראה והמטרה של האתר, השתמש בנייר ובעיפרון, או בתוכנית שרטוט ממוחשבת כדי ליצור סקיצה של האתר ושל פריסות הדפים בו.

  • פריסת האתר. פריסת האתר יוצרת מתאר חזותי המציג את כל הדפים שתרצה ליצור ולכלול באתר, ואילו דפים יקושרו לאילו. נסה ליצור מבנה שיש בו זרימה הגיונית, כזו שתהיה ברורה גם ללקוחות ומבקרים. צייר תיבה קטנה לכל דף והוסף קווים עם חצים כדי לייצג את הקישורים בין הדפים. מתכנני אתרים רבים נוהגים להשתמש בגישה מדורגת (היררכית) למבנה האתר, כשדף הבית עליון, ודפים מהרמה השנייה והשלישית מסתעפים ממנו כלפי מטה.
  • פריסת הדפים. צייר פריסה שתראה את מבנה הדף באתר שלך. על אף שהתכנים יהיו שונים מדף לדף, על המבנה הבסיסי לשמש כתבנית לכל הדפים באתר. פריסה אחידה מונעת בלבול בקרב המבקרים. נושאים חשובים בפריסת הדף הם היכן להציב את קישורי הניווט לדפים האחרים, ואם להחיל באתר ערכות צבע, גופנים וגרפיקה המשמשות בחומרי שיווק אחרים. גם כאן, ביקור באתרים דומים ובדיקת פריסת הדפים אצלם תסייע לך להגיע למסקנות לגבי הפתרונות הטובים ביותר.


3.  רכוש ורשום שם תחום- דומיין


שם התחום שלך הוא הכתובת שהגולש מקליד בדפדפן כדי להגיע אל האתר שלך, לדוגמה, www.yourcompany.com. עליך לרשום את שם התחום שתבחר כדי שיהיה בבעלותך ותוכל להשתמש בו, ולמנוע את השימוש בו מאחרים. רוב השירותים הללו יוכלו לסייע לך גם לברר אם השם שמעניין אותך פנוי. התכונן לשנות את השם שבחרת, למקרה שהשם הנבחר כבר תפוס. אם בכוונתך לבנות אתר אינטרנט אך לא בטווח המיידי, מומלץ לרשום את השם הרצוי מראש, כדי שלא ייתפס על ידי אחרים.

4.  מצא מארח לאתר שלך


אתר האינטרנט שלך יצטרך 'להתגורר' במחשב הקרוי שרת אינטרנט. שרתי אינטרנט מזרימים את דפי האינטרנט שלך לגולשים המבקשים אותם באמצעות הדפדפן. ברוב העסקים הקטנים, עדיף לשלם על שירותי אירוח או לספק שירותי אינטרנט ולהחזיק את האתר באחד משרתי האינטרנט שלהם. ספקי שירותים מקצועיים יודעים כיצד לנטר, לנהל ולאבטח מערכות שרת, ולכן אתר האינטרנט שלך יהיה זמין למבקרים כמעט 100 אחוזים מהזמן. שים לב במיוחד להצהרות אמינות בהסכמי רמות שירות שאתה עורך עם ספקי שירותי אירוח. לקוחות שינסו להיכנס לאתר שלך וייתקלו בהודעה "page cannot be found" יקבלו רושם רע.

.

5.  בנה את האתר ובדוק את צורת הופעתו


תוכל להיעזר בשירותיו של מעצב אתרים מקצועי כדי לבנות את האתר שלך, ומן הסתם הדבר רצוי אם בכוונתך ליצור אתר לסחר אלקטרוני שיחייב אותך לעבד הזמנות ולקבל תשלומים בכרטיס אשראי דרך האינטרנט. בדוק בשירותי המדריך העולמי של מיקרוסופט, שם תוכל לאתר מתכננים או מומחים ליצירת נוכחות באינטרנט, המתמחים בבניית אתרי אינטרנט בעזרת תוכנות מיקרוסופט, כגון Microsoft Office FrontPage 2003 (פרונטפייג'), כלי מתוחכם לבניית אתרי אינטרנט המצורף למהדורת Premium של מערכת Windows Small Business Server 2003 מבית מיקרוסופט, המיועדת לעסקים קטנים. אך אם ניחנת ביצירתיות ומרתק אותך האתגר שברכישת מיומנות חדשה ושימושית, תוכל, עם הדרכה מסוימת, ללמוד כיצד לבנות את האתר שלך בעצמך בעזרת FrontPage (פרונטפייג'). בנייה עצמית של האתר תסייע לך גם בביצוע עדכונים באתר. זכור לבקש מאחרים משוב כן ואמיתי תוך כדי בניית האתר. ובטרם תפרסם את האתר ותעלה אותו לאינטרנט, אל תשכח לבדוק ביסודיות את ביצועי האתר באמצעות כמה דפדפנים או דרך רשת פרטית, ולחזור על הבדיקות מספר פעמים.

6. פרסם את האתר ונהל אותו באופן שוטף


לאחר שבדקת את האתר שלך, אתה או מעצב האתר שלך תוכלו להעלות את קובצי האתר אל המערכת של שירות האירוח שבחרת. בשלב הבא, הקלד את שם התחום שלך וצא לדרך. בדוק וודא שהאתר שלך מופיע ברשת האינטרנט! לאחר שתסתיים חגיגת ההשקה של האתר שלך, זכור שהעבודה לא נגמרת כאן. כדי שלקוחות יאמינו שהאתר שלך מייצג עסק דינמי ומצליח, תצטרך להוסיף תכנים או לשנות תכנים באתר שלך באופן סדיר. אתרים עם הפניות מיושנות לאירועים שכבר היו וחלפו יגרמו למבקר לתהות אם העסק שלך עדיין קיים ומתפקד.

 

7. אתר תדמיתי או אתר חיפוש דינמי

 

החלטה חשובה למתווכי נדל"ן, היא ההחלטה האם להשתמש באתר להצגת נכסים בצורה דינמית עם מנוע חיפוש, או להציג רק "כרטיס ביקור" תדמיתי באינטרנט, להחלטה יש השפעה על תקציב הקמת האתר, על השימוש בו, ועל הצורך בעדכון האתר.

 

8. הגישה השיווקית של מתווכים ויועצי נדל"ן

 

 פרסם באתר שלך דירות שנמצאות בבלעדיות במשרד, או דירות שאתה חפץ בחשיפתן, או נכסים שאתה יודע שרק אתה משווק אותם, ובכל מקרה שים תמונות יפות ואיכותיות שמציגות טוב את הנכסים שלך.

 

9. ציין את כתובת האתר בכל פירסומיך

 

האינטרנט של היום הוא חלון הוויטרינה של העסק שלך, קבע כשיטה לציין בכל פרסומיך את אתר האינטרנט שלך באופן שיבלוט , במקרים בהם אתה מפרסם מודעות בעיתון או במקומון הוסף גם את כתובת אתר האינטרנט שלך .

 

10. הכנס את אתר האינטרנט שלך למנועי חיפוש

 

על מנת שיהיה נגיש לגולשים, הייה מוכן להפיק גם אתר אינטרנט בשפות זרות כמו אנגלית ורוסית ואם אפשר רצוי גם צרפתית.